mandag 21. juni 2010

9 dager og på besøk i studio


Her er det full rulle i studio om dagen, så har nesten ikke fått blogget noe. Men jeg MÅTTE bare vise dere denne søte 9 dager ferske jenta som var hos oss i studio på fredag! Det er så moro når vi får noen så små på besøk! Hun tok det hele med ro, og sov seg igjennom stort sett hele fotograferingen! :) Det er veldig moro å ta bilder sammen med mor og far når de er så små som dette, man ser virkelig godt størrelsesforholdene!! Er hun ikke nydelig??

1 kommentar:

Monica Helén sa...

Hei hei!

Aril fra Aril Foto nevnte at dere hadde så flott nettside, og jeg snoket innom. Jeg blir helt overveldet over alle de flotte bildene dere har tatt, og hvor proff og oversiktlig nettside dere har, med tips til forskjellige typer fotografering osv. Der fikk jeg mere å se opp til!

Jeg jobber fortiden i butikken til Aril, og fotograferer vedsiden av på hobbybasis/frilands (hvis man kan kalle det det). Har lang vei å gå ennå, men lærer så lenge jeg lever!

Jeg drømmer om utdannelse innen foto, men føler at jeg ikke kommer noen vei med det. Men etter å ha sett på siden deres, fikk jeg litt gnisten i meg...: skal jeg ikke bare følge drømmen min...?

Nydelige bilder av den nydelige lille! Jeg legger bloggen deres til i min bloglovin´, slik at jeg får beskjed hver gang dere oppdaterer. =) Blir morsomt å følge med!

-Monica