lørdag 29. mai 2010

Gårdsdagens besøk!

God helg! Tenkte vi skulle dele noen bilder av de siste fotograferingene vi har hatt her nå.
Her er noen bilder av en flott familie fra Auli. De hadde på seg så fine nøytrale klær, at uttrykkene dems kom veldig godt frem! Takk for besøket, her er iallefall en liten smakebit av alle de nydelige bildene vi fikk tatt her i går!
Vi hadde også besøk av en liten gutt på litt over 6 mnd, som heter Torkil. Han var utrolig tålmodig og fornøyd gjennom hele fotograferingen. Her er et par bilder av de mange flotte vi fikk ;)


Isak var en liten blid og flink gutt som var her i går. Han er 1 år, og har blitt stor gutt siden vi så han sist, når han bare var noen få måneder. Vi fikk mange smilebilder også, men noen av våre favorittter er disse på mørk bakgrunn og litt mer alvorlige uttrykk! Så nydelig!!2 kommentarer:

Blåveispiken sa...

Takk for kjempeflotte bilder!! Veldig fornøyd med de jeg ser her ;o) Gleder meg til å se resten! Kjempe service og proffesjonell fotografering som jeg skal anbefale alle kjente!! Igjen; takk! Klem Marianne

Sjarm fotostudio sa...

Takk skal dere ha, Marianne! Det var kjempekoselig å ha dere på besøk! :) Ja, nå kan du glede deg til å se resten. Dere er jo bare så fine ;) Så koselig at du vil anbefale oss videre, det setter vi veldig stor pris på!!! :) ha en flott dag, vi sees til neste tirsdag! :) - Amy :)