mandag 27. februar 2012

Barnefotografering og 2x babyfotografering

I dag har vi hatt en flott dag med full av fres og fotograferinger!!

Først ut i dag var Adrian som akkurat har fylt 1 år! De hadde med mange fargerike og fine ballonger, som var veldig moro å ha med på noen bursdagsbilder!!!
Vi tok også mange andre bilder av Adrian og også noen med mamma og pappa, her er en liten "smakebit av bildene". Adrian har også vært på besøk her tidligere, da han var enda mindre gutt. Ta en titt her: http://sjarmstudio.blogspot.com/2011/03/lille-adrian.html -moro å se hvor fort disse små vokser til!

Eirill var eneste frøkna som var på besøk i dag, hun er 5 og en halv mnd, og hadde mange forskjellige uttrykk på lur til fotografen! Nederste bildet hadde hun med brudesløret til mamma'n sin som hun satt på. Moro at man har med litt ting som har affeksjonsverdi og som man har lyst til å ha med i bildene!Denne tøffe gutten er Joakim på 6 mnd. Han var allerede stødig på å sitte, så vi fikk en god variasjon i serien. Vi hadde besøk av storesøsteren hans da hun var på samme alder som Joakim også, - det er moro å få kunder som kommer igjen!Ingen kommentarer: