torsdag 28. juni 2012

Konfirmanter

Vi har stadig besøk av flotte konfirmanter som ønsker å ta bilde i finstasen her hos oss. Det er også fint om man har med noe som representerer en hobby man driver med eller litt hverdagsklær, slik at man får en variasjon i serien. Her er noen bilder av Markus og Mari som var her for noen dager siden. :) Markus er fra Sørumsand og Mari fra Fetsund. Moro at dere også tar turen ut hit til oss på Bjørkelangen!





Babyfotografering | Rikke

Søte Rikke hadde vi besøk av for en liten stund siden. Her er noen av våre favoritter fra serien :)



fredag 22. juni 2012

Nyfødt | Mille




Denne lille tulla hadde vi besøk av for en liten stund siden. De kommer for å hente cd'n sin på tirsdag, men her er en liten forsmak på noen bilder av denne skjønne jenta ;) 

tirsdag 12. juni 2012

Brudepar | Hilde og Frode

Dette nydelige brudeparet giftet seg i helga, og vi var så heldige at det var litt opphold også, slik at vi kunne ta noen bilder på utsiden av studio. Her er noen bilder av de lykkelige nygifte!





fredag 8. juni 2012

Konfirmant med familie

Før vi drar for dagen, må vi bare dele med dere denne flotte konfirmanten med familie som vi fotograferte i går. Det var helt ypperlig ute-fotograferings vær!! Legger derfor men noen av bildene vi tok ute her så familien kan få en sniktitt før helga :) Det var en veldig sporty familie fra Fetsund som ønsket bilder ute sammen med blandt annet hunden Goggen. Marion som akkurat er nykonfirmert tok vi også mange bilder av alene! :)
God helg, vi gleder oss til i morgen - da skal vi fotografere et brudepar!






To søte søstre på besøk :)

Her er noen bilder av to fine søstre som var på besøk på onsdag. De kom fra Kløfta og til oss for å ta bilder, det setter vi veldig pris på ;) De var så flinke begge to, og hadde mange morsomme og fine uttrykk på lur ;)






mandag 4. juni 2012

Nyfødt | Søte Karen

Søte lille Karen på 3 uker var på besøk hos oss for noen dager siden. Det var så koselig å ha henne på besøk, og hun sov godt mesteparten av tiden. Er det noe som er nydligere enn sovende barn, igrunn? Det var også koselig å hilse på foreldrene hennes igjen, da det snart er 4 år siden vi tok bryllupsbilder av de! :) En stor takk til Eli som har strikket det fine hårbåndet som Karen har på seg på det ene bildet, det er så fint på disse små jentene ;)