torsdag 31. mai 2012

Familiefotografering | Ella Sofie og Elise

Denne flotte familien på 4 var på besøk hos oss for en liten stund siden. Vi tok noen bilder av alle fire, babybilder av Ella Sofie og søskenbilder av jentene. :) De hadde også på seg så nydelige "madicken kjoler", ferske matchende blomster og mammaen hadde laget nydelige luer og hodepynt :) Er de ikke nydelige??




torsdag 24. mai 2012

Tid for konfirmantfoto!!

Vi har for tiden mange konfirmanter innom for å ta bilder i finstasen! :) Vi ber de også ta med et hverdagsantrekk, slik at vi får en variasjon i serien, og slik at vi også får noen bilder av slik konfirmantene er til vanlig! Det er så mange flotte ungdommer! Bare ta en titt her:

Karoline!





Sigrid!



Fredrik





Ann-Helen!





Mathea!



Eirik!


Anine!


torsdag 10. mai 2012

Brudepar | Kim og Marit

Den 28. April giftet Kim og Marit seg, og var på besøk hos oss i studio og tok bilder. De kommer i morgen for å hente cd med bilder, og her er et noen av bildene vi tok:  Så fine de er! Gratulerer så mye Marit og Kim!


torsdag 3. mai 2012

Søskenfoto | Leon og Adine

Dette fine søskenparet var på besøk hos oss i studio også for noen dager siden. De var med i studio helt alene, mens mamma satt i sofaen og ventet på de! Snakk om tøffe unger! Kjempeflinke var de! Leon går også siste året i barnehagen i år, og er derfor rosaruss, - dette måtte jo dokumenteres med noen tøffe bilder av en russerosa gutt! :) Herlig! Prinsesse Adine hadde med seg nydelig kjole og hårbånd, slik at vi også tok noen alene av henne. :) Her er et lite utvalg av noen av de mange bildene som ble tatt!

Ønsker alle lesere en fortsatt fin torsdag!







Nyfødtfotografering | Skjønne Julie

Her er ei lita jente jeg egentlig har hatt lyst til å blogge lenge, men tia har bare flydd avgårde!!
Julie var på besøk her når hun bare var noen få dager gammel, så hun har sikkert allerede vokst mye siden dette! :)

Julie er datteren til et vennepar som bor på Sollihøgda, selvom jeg har gått i klasse og kjent moren hennes siden vi begge var små! :) Veldig koselig å få hilse på den lille skjønne frøkna deres altså! Helt nydelig er hun! Gleder meg til å se henne igjen! Hilsen Amy.