tirsdag 29. mars 2011

Babyfotografering | Majken

Denne prinsessa var å besøkte oss for noen dager siden, og vi driver nå og ordner istand cd'n til foreldrene som kommer i morgen. Måtte bare vise henne frem til alle som titter innom på bloggen vår. Har ikke vi en fantastisk jobb med slike flotte modeller??





Babyfotografering | Leo på besøk

For noen dager siden hadde vi denne søte gutten på besøk sammen med mamma'n sin. Han var utrolig tolmodig hele fotograferingen. En liten sniktitt her til de stolte foreldrene ;)





mandag 28. mars 2011

lille Jo på besøk!





Forrige uke hadde vi besøk av dette Sjarm-trollet! :) Han var kjempeflink under hele fotograferingen. Litt skeptisk til å begynne med, men så kom det lure glimtet i øyet! :) Han hadde også med seg en utrolig tøff bil som vi også tok noen bilder med!! Cd'n til Jo blir klargjort å sendt til foreldrene i dag! Tenker det er noen som venter spent.

fredag 25. mars 2011

konfirmant med søster!





I forbindelse med Annikens konfirmasjon var hun her og tok bilder til invitasjoner og takkekort osv. Søsteren Ebba var også med på noen. De var superflinke i studio begge to! Vi tok en del hverdagsbilder på hvit bakgrunn, også tok vi noen av konfirmanten på sort bakgrunn også. Legger ut noen av disse her (+ et collageforslag av søstrene), da disse er noen av våre favoritter! :)

torsdag 24. mars 2011

nydelige søsken!





For noen dager siden hadde vi besøk av dette søte søskenparet. Vi tok i forbindelse med søskenbildene også noen bilder av bare lillemor. Legger ut et par forslag på collage som jeg sendte med foreldrene på cd'n her så dere kan ta en titt! :)

onsdag 23. mars 2011

Familiefotografering!

For noen dager siden hadde vi besøk av denne søte familien fra Oslo. Gutta var kjempeflinke, vi tok noen bilder av lillemann alene, sammen med storebror, alle sammen, gutta med mor og med far. Og det er kanskje ikke så vanskelig å se hvilket lag gutta heier på? Pappa'n til gutta meldte de inn i Liverpool supporterklubb da de bare var få timer gamle! :) hehe :) -You'll never walk alone!



torsdag 17. mars 2011

Nemi og Birgitte

I dag har vi hatt to flotte fotomodeller hos oss. Birgitte og hunden Nemi. Det er en stund siden vi har hatt kjæledyr i studio nå, så det var kjempekoselig å ha en hund på besøk igjen! Hun var kjempeflink! Om noen skulle lure på hvor mye kjæledyrsfotografering koster, så er det 1000 kr.
Da kan også eieren (1 pers) være med på bildene. Vi tar da noen bilder av dere sammen og noen med kjæledyret alene.






Elias 6 uker

Elias var på besøk hos oss med mamman sin i går. Legger ut en liten sniktitt til de spente foreldrene. :) - Og for å vise frem de flotte modellene våre her på bloggen!!



søndag 6. mars 2011

Lille Adrian

På fredag hadde vi besøk av denne lille gutten på 10 dager og foreldrene hans. :) Det er så herlig at vi stadig får besøk av flere av de aller minste. De forandrer seg jo så fort!!



torsdag 3. mars 2011

Nyfødt

Denne søte tassen var på besøk hos oss på mandag. Tenkte vi måtte vise noen bilder av han. Det er så moro å få ta bilder av disse som er så små og ferske!



tirsdag 1. mars 2011

Nikolai på besøk

For noen dager siden hadde vi besøk av søte Nikolai. Han var her også en tur når han var liten, bare en 3-4 uker, så det var veldig moro å se hvor stor gutt han har blitt nå. Tia flyr! Han var tålmodig og snill under fotograferingen, så Heidi og Gry fikk også tatt noen bilder av han. Heidi tok noen bilder med den kule pelslua hans og Gry tok noen bilder oppi kurven vår med en lue vi har til utlån her i studio. :)



Maren og Mia

For en liten stund siden hadde vi besøk av Maren som skulle ta 1 års bilder. Storesøster Mia var også med på et par oppsett. Mamman deres kommer å henter cd med masse bilder på i dag, det blir moro å vise mange bilder av denne sjarmerende ettåringen og storesøsteren!!