torsdag 24. februar 2011

Isabel på besøk

For noen dager siden hadde vi besøk av denne søte frøkna. Hun hadde med seg samme kjole som storesøstrene hadde hatt på sine babybilder. Vi fikk også prøvd et hårbånd som Heidi hadde kjøpt med tanke på små prinsesser. Vi synes det ble supersøtt. Særlig på et slikt bilde som her da hun titter ned. :) Gleder oss til å vise mammaen resten av bildene til uka! :)


mandag 21. februar 2011

Liam 1 år

Liam på ett år var hos oss i forrige uke. Han blandt annet med seg en morsom vinterlue og sixpence, pluss at han hadde en kjempefin brannbil som han også ville ha med på noen bilder. Hodeplagg synes vi kan være moro for å lett variere bildene i serien, samt at barna slipper så mye av-og påkledning.. - Det er det jo ikke alle små som er like glad i ;)











Hanna og storesøster Kaja!

Hanna var her for noen dager siden og skal komme å hente cd'n sin i morgen de også. Legger ved collage og sammensetningsforslagene som vi legger med på cd'n. Hanna hadde også med mamma og storesøster Kaja på noen bilder. Det var en veldig morsom fotografering og jentene var i superhumør og vi fikk mange forskjellige uttrykk. Både de rolige som jeg har satt sammen på den første sammensetningen og noen morsomme bilder med fart og humor! :)





søskenbarn :)

For en liten stund siden hadde vi besøk av disse to søskenparene. De er fetter og kusiner og tok noen bilder hver for seg og sammen! :) Foreldrene kommer snart og henter cd hos oss, håper de blir like fornøyde som oss! :)






onsdag 16. februar 2011

Amalie




For noen dager siden hadde vi besøk av Amalie. Hun var kjempetålmodig under fotograferingen, og vi fikk masse forskjellige bilder. Legger ut noen få her så foreldrene kan ta en titt på forhånd før de kommer hit å får se flere bilder av den lille flinke modellen sin ;)

tirsdag 15. februar 2011

Ludvig



Her om dagen hadde vi besøk av lille Ludvig. Vi fikk tatt mange bilder av han, også noen med mamma og pappa. Legger ut en liten sniktitt her til de stolte foreldrene :)

søndag 13. februar 2011

hekledilla: Lue-dilla

Mammaen til søte Pernille har laget sin egen blogg. Nydelig lue! (og modell!!) Gleder oss til å titte videre på hva hun lager! :) Herlig!!
hekledilla: Lue-dilla: "Her er min første babylue, på min nydelige,lille prinsesse Pernille. Bildet er tatt av en superdyktig fotograf, Amy,i SJARM fotostudio. ..."

fredag 11. februar 2011

19 dager gamle Johanna

Vi hadde besøk av ei lita frøken for et par dager siden. Da fikk vi også brukt noe av de nye rekvisittene våre. Det er så fint å ta bilder av de små når de er bare noen dager gamle!! Vi er heldige som disse små søte på besøk!



Lille Pernille

I går hadde vi besøk av en to uker gammel jente. Mamma'n hadde strikket nydelig lilla lue til henne, og den ble veldig fin på bildene synes vi. Legger ut en liten smakebit her så de stolte foreldrene kan ta en sniktitt før de kommer å henter cd'n sin. Ønsker alle en trivelig helg!!!

torsdag 10. februar 2011

Mille i studio

Vi har så mange søte modeller her for tida, i går var Mille her.
Hun hadde med seg et søtt badehåndkle med hette og badeand, pluss at vi fikk brukt noe av det nye stasjet vi har kjøpt her. Er hun ikke nydelig?



tirsdag 8. februar 2011

Valentines fotografering!!!!

Nå er det tid for parfotograferinger igjen! :) Bestill en time hos oss og forevig deg og din kjære. Fotograferingen koster da 600 kr, istedenfor 1900 kr som vi vanligvis tar for kjærestebilder.
Ta kontakt med oss innen mandag 14. Februar for bestilling av time, så får dere benyttet dere av tilbudet. Dere får da en cd med lavoppløselige bilder, slik at dere selv kan velge bilder til evt. album eller forstørrelser. Priser på dette følger vanlig prisliste. Kom med det antrekket dere ønsker å fotograferes i. :) Tips! Skal dere gifte dere i år, kan dette være en flott anledning til å ta litt kjærestebilder som dere kan bruke på f.eks sanghefter og inbydelser til bryllupet!

mandag 7. februar 2011

Lille Ida på besøk




I dag hadde vi blandt annet besøk av lille Ida. Legger ut et par bilder fra serien her. Vi har akkurat kjøpt kurven og teppet på det ene bildet, og vi har kjøpt litt forskjellige bakgrunner i vintage stil på nettet som vi passet veldig fint til bildene. Vi driver også å lager nye bilder til utstilling hos oss og har også utstillt det ene bildet av Ida i kurven på veggen vår! :)

tirsdag 1. februar 2011

stengt torsdag!

Vanligvis har vi åpent hos oss tirsdager og torsdager mellom 12.00 og 18.00. Til Torsdagen (den 3.Februar) holder vi stengt, da vi skal på vinterseminar og høre på Trine Bjervig og Benny Ottoson. Vi gleder oss til det! :) - Amy, Gry og Heidi