tirsdag 16. mars 2010

Anna Kaspara på besøk

Lille Anna Kaspara var på besøk hos oss i går, og sjarmerte oss i senk. Hun hadde også på seg en fantastisk flott kjole som bestemor hadde strikket. Vi synes det er veldig fint å ha bar hud under, så vi også får frem litt søte tær under den lille kjolen :)


Helgetur til vestlandet

I helga var jeg en tur på vestlandet, der vi også har mye familie. Pakket med meg litt fotoutstyr oppover og tok noen bilder av flere småttiser i familien. Leander som jeg er tante til, og kusinene mine Emina, Leona og Nadine. Småjentene er tvillinger, men nokså ulike. :) Er ikke alle fantastisk flotte og søte? Legger ut et pittelite utvalg av noen av de mange bildene som ble tatt her ;)




torsdag 11. mars 2010

Russetilbud!!!!

Hvis du er russ i år, er kanskje dette tilbudet noe for deg??
Det koster da kun 500 kr pr. person for en pakke med enkeltbilder og ett gruppebilde.
Dette gjelder for grupper på inntil 12 personer. Bildene blir tatt inne i studio på hvit bakgrunn. Gruppebildet velger vi ut, men enkeltbilde får du velge ut selv!
Send oss en mail for bestilling av time! OBS! Dette tilbudet gjelder hvis du/dere lager en fotograferingsavtale mellom den 15. Mars og 16. April!!

onsdag 10. mars 2010

Selma og Sofie på besøk

Driver å lager en cd som foreldrene til disse søte små skal hente i morgen, da vi kom på at vi hadde glemt å vise frem disse søte jentene på bloggen vår. Lille Selma var bare 7 uker, og tok noen bilder sammen med mamma og på armen til pappa og noen sammen med storesøster Sofie. :)


søndag 7. mars 2010

Søte og flinke søsken på besøk!




I dag har vi hatt besøk av Mathea, Eskild og lille Selma. :)
De kom på besøk fra Jessheim, og er tanteungene til Gry - og kusinene og fetter'n til Amy.
Litt ekstra stas å få forevige familiemedlemmer også! Legger ut noen her så dere kan titte litt på hvor flinke de var. Synes de er så fine når ikke de nødvendigvis ser i kameraet på disse bildene, men at vi heller får formidlet den "stoltestoresøsken"-følelsen!!! :) Er de ikke nydelige??

fredag 5. mars 2010

glade babydager :)

De siste dagene har vi stort sett hatt mest babyfotograferinger. Mange forskjellige barn med mange herlige uttrykk som er gode å ha i minneboken, - de vokser jo så fort! :) Her er noen av de flotte modellene vi har hatt på besøk de siste dagene!!


Over: Denne lille prinsessa heter Eline Viktoria og er ifra Sørumsand! :)


Over: Denne søte lille gutten på 7 mnd heter Lukas, og bor på Bjørkelangen.


Over: Denne søte lille gutten heter Anton, og er fra Bjørkelangen.

mandag 1. mars 2010

Lørdagen :)

På lørdag hadde vi besøk av alle disse flotte modellene! Først hadde vi besøk av Anna, Sara og Simen fra Mangen i Aurskog. De var kjempeflinke alle tre! Legger ut et lite forslag på collagesammensetning av søsknene her så dere kan se. Etterpå hadde vi besøk som kom fra Strømmen. Dette var vesle Bianca Malina på bare 5 mnd, og storebroren hennes Maximillian. De var veldig flinke begge to, selvom storebror ikke ville bli tatt bilder av til å begynne med. Men det gikk greit etter vi var blitt litt kjent. Legger med et lite forslag på sammensetning av en treserie av de her også! :) Mange flotte modeller på en dag! :) Da er det bare å vente på nye modeller som kommer på besøk i dag!