onsdag 27. januar 2010

to søte gutter på besøk!

I dag har vi hatt to fotograferinger. Begge to fra Fetsund. Først hadde vi Marius som var ca. 6 mnd på besøk, så hadde vi Kristian som var litt over året på besøk etterpå. Begge guttene var kjempeflinke i studio. Vi hadde det moro med å fotografere dere begge :)

tirsdag 26. januar 2010

Valentins fotografering!!

Ønsker du fotografering med din kjære, så er dette tiden å gjøre det på! :) Dere får da en serie i studio for kr. 600 kr hvis dere booker time før den 14. Februar. I etterkant av fotograferingen får dere en cd med lavoppløselige bilder som dere videre kan velge hvilke bilder dere evt. ønsker å fremkalle. Prislisten gjelder som vanlig da. Men dere får da god pris på denne fotograferingen, som vanligvis koster 1900 kr. Obs! Gjelder kun ett antrekk.

lørdag 23. januar 2010

Lørdag med full fres :)

I dag har vi hatt to familiefotograferinger.

Først hadde vi besøk av lille Sindre på 10 mnd, som hadde med seg mamma, pappa og farmor på fotografering. Det var veldig moro å fotografere både Sindre og de voksne. :) Deilig når de voksne også greier å senke skuldrene og ha det moro i studio.
Etterpå hadde vi besøk av en familie fra Rånåsfoss. Her er noen av våre favoritter av Rakel (5), Hannah (7) og Synnøve (10). Jeg tror de koste seg med å ta bilder, og vi koset oss også med å fotografere disse fine modellene ;)


fredag 22. januar 2010

Lille Ola på besøk

På morgenen i dag hadde vi Ola på besøk. Han er 6 mnd, og hadde tatt med seg et fint teppe som en slekning hadde laget, samt en del av sine beste kose-venner :)

torsdag 21. januar 2010

Marie og Marius

Marie og Marius fra Gan var her å besøkte oss i går. Lillesøster skulle ta en 7 mnd serie, og storebror fikk også være med litt. Veldig flott å ha så flinke barn i studio. :) Synes kjolen Marie hadde passet veldig fint til et halvfarget bilde. :)

tirsdag 19. januar 2010

Kjøkkenprosjektet

I dag har vi lekt oss litt med eget prosjekt. Gry driver å bygger hus, og tenker på bilder som er litt utradisjonelle som skal henge på kjøkkenet. Vi testet derfor ut bilder med Iselin, mel og melk. Dette resulterte i noen mosomme og tøffe bilder. Da er det bare Amy og Pia som står for tur! :) Ta en titt på noen eksempler under:

søndag 17. januar 2010

god start på dagen!

Dagen i dag startet med et hyggelig besøk av Vetle på 9 og en halv måned. - Og hans kjære følgesvenn Kalle kanin. Han var veldig blid og fornøyd hele tiden, og var en strålende start på uka vår!
Legger med en liten smakebit på et par av bildene vi tok. Tok både noen med mørk bakgrunn og med lys bakgrunn som dere ser. :)




torsdag 14. januar 2010

Godt nytt år! :)

Da var 2010 her allerede, og vi er klare til å ta fatt på et nytt år. -Med forhåpentligvis litt mer blogging. Det er vårt nye nyttårsforsett- at vi skal få gjort litt av dette også i år. Er jo så koselig å vise til alle hvor flott modeller vi har på besøk her hos oss! :) Under kan dere ta en titt på et lite utvalg av bilder tatt av noen av årets første modeller :)

Henrik koste seg hos oss og hadde mange morsomme og søte uttrykk på lur :)

Nathalie var også en blid og flink jente hos fotografen.


Her er et eksempel på et sammensatt bilde av Maximillian som var her i går.

Linnea har vært her en gang tidligere å tatt halvtårsbilder, og var nå tilbake for å ta noen morsomme 1 års bilder. Er jo så moro når man kan bevege seg rundt og gjøre mye morsomt ;)

Tobias kom og tok noen halvtårsbilder, her er et eksempel på en collagesammensetning.

Måtte bare legge med dette søte bilde av Aurora, som var på besøk hos oss for noen dager siden. Hun hadde også mange fine smil, men jeg synes dette også var veldig nydelig ;)

Kajsa avslutter sin fotoseanse med å legge seg tilbake å ta en liten pust i bakken. :)

Isak hadde med seg den "lille" lekekompisen sin, Romeo på tur til oss.
Veldig flinke modeller var de begge to :)